AYDIN / GERMENCİK - Murat İrem Delgen Ortaokulu

Murat İrem Delgen Ortaokulu

Ortaklar Mahallesi Havva Şahin Sokak No1/1 GERMENCİK/AYDIN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
08.50-15.20
Halk otobüsü-Dolmuş
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İzmir-Aydın karayolu üzerinde bulunmakta olup il merkezine 33 km, ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.
Doğa Bekçileri (The Guardians of Nature) Fair Tales for Generation Z
Environmental Wars With Digital Games Erasmus+ Projesi