AYDIN / GERMENCİK - Murat İrem Delgen Ortaokulu

Şbt

2023\2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurul toplantımızı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Kick Boks müsabakalarında başarılar kazanan öğrencilerimize madalyaları verildi, tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Ekm

Okulumuzda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25 Ekim de okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilmiş ve genel kurul üyeleri seçilmiştir.

Ekm

Bu yıl, 9-14 Ekim tarihlerinde kutlanan Erasmus Days kapsamında, Erasmus Günleri etkinliği düzenlenerek, bilgilendirmeler yapılmıştır.

Eyl

İlköğretim Haftasını kutlayarak yeni eğitim öğretim yılımıza başladık, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir yıl dileriz

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını Başarıyla Tamamladık..

Haz

Okul gezilerimizden Akyaka ve İzmir gezilerimizden kareler..

Haz

Environmental Wars with Digital Games isimli Erasmus projemiz kapsaminda Portekiz, Polonya ve İtalyadan gelen misafirlerimizle birlikte kültürel geziler yaptik.Misafirlerimizi geleneksel keşkek ve kep atma törenimizde de ağırladık.

Mezuniyet etkinliğimize ve Keşkek Gecemize herkesi bekleriz..

KEŞKEK GECE mize herkesi bekleriz..