AYDIN / GERMENCİK - Murat İrem Delgen Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'U Anma Günü töreni yapıldı.

İstiklal Marşı nı güzel okuma yarışmasında 5/B sınıfından Nİsanur KARA,

Resim dalında 7/F sınıfından Yağmur AYDIN,

Akif e mektup yazma yarışmasında 6/B sınıfından Eylül LALE ilçe ikinciisi olarak ödüllerini almışlardır.

Mrt

Yazar Hanzade SERVİ okulumuza ziyarette bulundu, öğrencilerimizle sohbet edip, öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Mrt

Okulumuzda sınıflarımızın katılımı ile kermes yapıldı.

Mrt

Okulumuz kız futbol takımı Aydın İl ikincisi olmuştur.

Şbt

AFAD ekipleri okulumuzda Deprem ve Afet konulu seminer verdi. Sonrasında yangın tatbikatı yapıldı.

Şbt

8.Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz liseleri ziyaretlerde bulunup bilgi aldılar.

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunları ilçe turnuvasında Kulami oyununda öğrencimiz Kadir DEMİR ve Pentago oyununda öğrencimiz Zeynep NAS İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞLARDIR. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Takımımız yapılan maçta rakibini 4-2 yenerek finale çıkmıştır.Takımımıza başarılar dileriz..

Şbt

Süper Toto Türkiye Kick Boks şampiyonasında öğrencimizden Revan DEMİR 32 kiloda 1. Muhammet Yusuf GÖÇMEN 28 kiloda 2.olmuştur.

Şbt

2023\2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurul toplantımızı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Kick Boks müsabakalarında başarılar kazanan öğrencilerimize madalyaları verildi, tebrik eder başarılarının devamını dileriz.